апартамент на първи етаж

Силните страни на апартамент на първи етаж

В тази статия ще Ви убедим в това, че апартаментите на първи етаж имат своите силни страни, които не бива да бъдат подценявани от Вас, потенциалните купувачи. Често предимствата на апартамент на първи етаж се пропускат за сметка на неговите негативни черти. Както нерядко се случва , на пръв поглед най- неподходящия избор може да се окаже Вашата най-разумна стъпка !

                                      Апартамент на първи етаж

 апартамент на първи етаж

  • Цената на апартамент на първи етаж е една от най-ниските. Някои хора биха възразили, че зимата тези апартаменти се отопляват трудно, но от друга страна цената им е достатъчно привлекателна и това компенсира някои недостатъци.
  • Апартамент на първи етаж изключва ползването на асансьор. Това е още по-голямо предимство, когато сградата не е снабдена с такъв и е нужно да се изкачвате по многобройни стълби, за да стигнете до жилището си. Специално за възрастни хора изкачването на стълби е голямо затруднение, което може да бъде избегнато единствено с апартамент на първи етаж.
  • От всички етажи, първият се намира най-близо до избените помещения. Както всеки знае, в тях се съхраняват най – различни неща, които често влизат в употреба във всеки дом. Например, ако Вашия апартамент се отоплява на дърва, слизането до мазето от първия етаж е далеч по-удобно от това да слизате и качвате десетки стъпала до горните етажи.
  • Ако оставяте колата си навън, от първият етаж ще имате добър изглед към нея и при включване на алармата й веднага бихте реагирали.

Добра възможност

Жилището на пъапартамент на първи етажрви етаж е една добра възможност, ако посочените по-горе предимства посрещат Вашите нужди. Подобен вид апартаменти може да не са от най-предпочитаните, но със сигурност имат своите силни страни, които не трябва да остават незабелязани от потенциалните купувачи. Ако имате въпрос или казус, свързан с недвижими имоти, заповядайте при нас, Сиана Имоти Русе. Ние ще Ви помогнем да откриете  мечтания дом.