апартамент старо строителство

Апартамент старо строителство – негативи

Апартамент старо строителство е добра възможност, която обаче крие своите негативни страни. Повечето хора купуват такъв тип имоти, тъй като цената им е по-ниска от тези ново строителство, но това е и нож с доста остриета, който може да Ви вдигне значително разходите. В тази статия ще определим кое може да Ви препъне при успешна покупка на жилище в стара кооперация.

Негативни страни

  • апартамент старо строителствоЦената на апартамент старо строителство е по-ниска от тази на новото. Но замисляли ли сте се, че евентуалните ремонти по освежаването на жилището и корекции по него могат в крайна сметка да го направят по-скъп от такъв новопостроен наскоро. Това е въпрос, който трябва да бъде взет под внимание, за да не се препънете неочаквано.
  • Много хора смятат, че след ремонт старото строителство е досущ с качествата на новото. Да, но сами разбирате, че старото носи своите белези. От тръбите могат да се носят неприятни миризми, може да има влага и мухал, неподменените Ел. инсталации на сградата също могат в един момент да доведат до проблеми . За много хора това са неприятни спънки, които не им позволяват да намерят душевния мир в своя дом. А щом това е невъзможно, всичко останало е безпредметно.
  • Ако закупите апартамент старо строителство и го превърнете в изискан дом, излизайки от него, Вие отново ще се озовете в кооперация, чиито вид препраща към времената на социализма. Това не може да бъде избегнато и за хора, държащи на добрата визия, това е дразнещо, разчитайки контраста между хубавото жилище и старата сграда.

Апартамент старо строителство

апартамент старо строителство

Когато мислите да купите апартамент старо строителство, се запитайте дали то ще отрази Вашите нужди. В крайна сметка ниската цена не е достатъчно условие, за да се чувствате добре, нали така?! За да направите точния избор на апартамент, Ви препоръчваме да се обърнете към агенция Сиана Имоти Русе, която с нужния професионализъм и опит ще открие точния имот за Вас!