апартамент

Защо нямаме пари да си купим апартамент?

Ако нямате пари да си купите апартамент, причината не е в лошата карма, а във Вас…

Тоест зависи от това как изграждате взаимоотношения с паричната енергия.

Парите може да твърдим, че ни дават енергия. И ако сме доста време без пари или сме финансово зле, тогава най-вероятно нашите мисли и постъпки са доста непривлекателни за тази енергия.

Ако изчислите дохода си, ще разберете, че винаги имате пари за това, от което се нуждаете. Но това касае малките неща.

апартаментА един апартамент изисква повече пари като вложение.

Първа причина за липса на пари – харчите много!

Или не знаете как правилно да харчите. За някои изглежда парадоксално, но някои хора харчат за ненужни неща всяка стотинка. Научете се да спестявате.

Втора причина за липса на пари – чакате да спечелите от хазартни игри!

Може би се молите тайно на богове, извършвате ритуали, за да привлечете богатство, играейтки на тото или моментни игри. Звучи малко богохулно, но пари няма да паднат от небето на главата ви.Всеки има наистина реален шанс да има пари за апартамент, ако съумее да ги изкара. Ето защо, ако се разчита само на късмета от хазарт, не се учудвайте, че парите, няма да се увеличат, а напротив, може да затънете в дългове..

Трета причина за липса на пари – мислите, че сте некадърни да ги спечелите!

Може би сте убедени в това на подсъзнателно ниво, но това рефлектира в реалността. Вие се подценявате. Потърсете хора, които се стремят към повече, такива, които вече са постигнали нещо и са готови да споделят своя опит.

апартаментЧетвърта причина за липса на пари – не зачитате ролята на парите!

Ако мислите, че парите са боклук, тогава парите няма да дойдат при вас. Ако носите своите пари смачкани и в джобовете си, то вие просто ги обиждате.
Според Фън Шуй, носете ги в кожени и скъпи портмонета, така те ще ви заобичат. Помислете за мястото на парите си, това ще бъде още едно допълнение към вашето привличане за парични потоци.

Пета причина за липса на пари – Вие сте убедени, че парите се печелят с голяма трудност!

Да, трябва да отидете на работа, понякога оставате без почивните дни и не искате да работите тази скучна работа. Важно е да запомните, че парите идват  само при хората, които се занимават с любим бизнес, който носи удоволствие. Така лесно ще имате пари за апартамент, когато обичате своята работа.

Шеста причина за липса на пари – не знаете как да ги споделяте!

Не давате пари за благотворителни цели. Научете се да дарявате, това е важно. Така ще се научите и да спестявате за желания апартамент.