гараж или паркомясто

Гараж или паркомясто – Кое да изберем

Гараж или паркомясто – кое е по-добре да изберем, когато пристъпим към покупка на апартамент? На този въпрос ще направим опит да отговорим в текущата статия. И двете имат своите предимства, но все пак ще се опитаме да откроим кой точно вариант е по-подходящ за Вас. А и не бива да забравяте, че всеки от двата избора може да бъде неудачен за Вашите нужди и финанси поради определени причини.

Гараж или паркомясто

  • гараж или паркомястоПредимството на паркомястото е, че може да бъде закупено на о-ниска цена. Най-често паркоместата се предлагат при покупката на апартамент ново строителство и се намиран в сутерена на сградата. Вие получавате няколко квадратни метра площ, където можете да оставяте своята кола. Голямото предимство тук е цената – възможността за паркомясто въобще няма или съвсем леко ще оскъпи покупката на жилище. Когато се чудите дали да изберете гараж или паркомясто, трябва да имате предвид и неговите недостатъци. Те се изразяват в това, че разполагате с по-малко пространство, често няма вода, както и място, където да съхранявате други вещи, освен Вашия автомобил.
  • Ако изберете да се спрете на покупката на гараж, предимствата са следните: най-често те са с по-голяма площ – средно между 18 кв.м. и 22 кв.м. Също така, голяма част от тях са водоснабдени и електроснабдени, което ги прави по-добрия вариант, когато се колебаете дали да изберете гараж или паркомясто. Негативната страна се състои в това, че цената на гаражите е сравнително по-висока в сравнение с тяхната алтернатива. Спирайки се на този вариант, със сигурност трябва да отделите повече средства.

гараж или паркомястоКое е по-добре да изберем – гараж или паркомясто?

Ако разполагате с нужните финанси, изберете гараж в допълнение към жилището. Той е перфектният вариант да защитите Вашата кола от външни въздействия. Ако пък сте ограничени с парите, изберете просто покупка на апартамент с паркомясто. За да направите правилния избор, Ви съветваме да се обърнете към професионалистите от агенция Сиана Имоти Русе.