Декорация в дома – 4 страхотни идеи за есенен интериор

Декорация в дома и как да си направите сами по оригинален начин есенен интериор

През есента все повече се стремим към топлина и уют в дома си. Мечтаем за вечери в семеен кръг и приятна атмосфера, а декорация в дома много ще ни помогне за това.

Ако се съсредоточите върху даровете на природата, тогава ще имате толкова много идеи как да си направите есенна декорация в жилището.

декорация в дома

 

Есента е тук със своята красота

Направете венец от сухи клони, красиво обагрени листа, жълъди и го окачете на входната врата. Съберете есенната реколта от тикви, тиквички, после ги подредете в плетени кошници, украсете със сено и панделки. Така можете да имате красива декорация в кухнята, а защо не и в дневната? Създайте есенно настроение с букет есенни цветя за себе си и членовете на семейството си. За целта ви трябват просто клони с червеникави и златисти листа, които преди това сте напръскали с лак за коса за блясък.

Направете си есенна икебана

Направете  си красива икебана за дневната като използвате красиви клони, листа, камъчета, тиквички и сушени цветя. Хубаво е да я поставите в центъра на масата. Добавете свещници, шишарки, жълъди: всичко това ще подготви вашия интериор за среща с есента. Не забравяйте да сложите в големи купи или фруктиери узрели плодове особено ябълки!

Време е за нови съдове за кухнята

Ако планирате да актуализирате съдовете си в кухнята по повод есенното настроение, тогава изберете дизайнерска керамика или направени от глина: те се съчетават перфектно с есенната декорация.  А и в тях могат да се приготвят и сервира толкова вкусна храна, която дава позитивно настроение през есента.

Обърнете внимание на текстила в дома си за повече комфорт

Плетените одеяла, ярките възглавници и пердетата в есенни нюанси не само ще ви накарат да се усмихнете, но и ще ви стоплят, когато започнат да падат температурите. Комбинирайте традиционните есенни цветове с пастелни: твърде много ярките цветови комбинации може да претоварят интериора. Винаги може да изплетете сами калъфка за възглавници от стара прежда.

Може би има и други начини да трансформирате лесно декора в дома си през есента. Както виждате това не е трудно. Нужно е само въображение и желание за работа.