Дом и как да го ароматизираме с етерични масла

Научете повече за ароматните етерични масла, които можете да използвате, за да освежите въздуха в своя дом

Тези естествени аромати дават естествена дълготрайна миризма във всеки дом и не дразнят обонянието на човека.

Всички модерни аерозили за освежаване на въздуха в дома се предлагат в огромна гама и хората активно ги използват.

дом

И все пак…те имат недостатъци.

Оказва се, че ароматите, които се използват в производството им, не са естествени, а синтетични. Така, за съжаление, те влияят неблагоприятно на енергията и физическото състояние на живущите.

Дори могат да провокират алергични реакции като кихане, сълзене на очите, кашлица и други симптоми.

Освен това алкохолът и всички синтетични вещества в енергиен план представляват ниски вибрации. В голям град, при голям брой хора, ароматът на такива синтетични елементи „привлича“ енергии от нисък ред в аурата на човека. Влизайки в неговата аурата, такива „вампирични” структури започват да отнемат енергия и това може да се стигне до хронична умора.

дом

 

Но има и добра новина – за освежаване на въздуха в дома помагат на 100% етеричните масла, които освен това носят чисти енергии от висок порядък.

Защо е така?

  • Всички видове етерични масла имат невероятни качества, които хората са ползвали от дълбока древност. Те са концентрирана растителна енергия: дават енергия, махат умората и повишават жизнеността.
  • Естествените етерични масла съдържат огромно количество полезни растителни вещества (от цветя, билки, дървета). Няколко капки от тези естествени парфюми носят несравними лечебни ефекти за човека, може да се каже, че са еквивалентни на продължителна разходка сред природата! Влизайки в структурата на мозъка, частиците от естествените аромати задействат механизма на лечение на тялото.
  • Миризмите на естествените етерични масла (особено в комбинация) могат да активират процеса на регулиране на теглото и имунната система.. Вдишването им наистина води до оптимизиране на метаболитната и имунната активност в човешкия организъм.

Днес в повечето дрогерии и аптеки се продават малки шишенца етерични масла.

Цената е различна – някои са по-скъпи, а други – по-евтини. Купете си етерично масло, чиято миризма Ви допада, но го разредете с базово масло. Чистото етерично масло е силно концентрирано и не бива да се ползва в този вид.

Налейте готовата смес в стъклен флакон, който добре се затваря с капачка или тапа. Имате безумно свеж аромат, който остава дълго време в стаите в дома. Може да го ползвате по различен начин за освежаване на въздуха в помещенията.

Най-лесният е просто да напръскате пода или тапицерията с малко разредено етерично масло.