енергия

Как да се научим къде да инвестираме своето време и енергия?

Задавали ли сте си този важен въпрос: Как да се научим къде да инвестираме своето време и енергия? Това е особено важно днес. Всеки иска да инвестира в недвижими имоти, коли и бижута, но има и друго важно нещо за всеки човек. Въпреки това, понякога ние правим грешка с избора си и буквално хвърляме на вятъра своята доброта, преданост, любов, време и енергия, за хора и ситуации, които не заслужават това. Ние сме объркани, защото нашите действия остават незабелязани и непризнати, защото някои хора са свикнали просто само да получават.

енергияСтава дума да имаме емоционална и психологическа зрялост , за да знаем къде да инвестираме своето време и енергия!

Изграждането на правилни взаимоотношения с околните хора не е лесно. Винаги ще има хора, които не могат да се справят, които са объркани и нещастни. Във всеки случай, един аспект определено не се пренебрегва: трябва да проявяваме благородство в общуването без да ставаме, разбира се, смешни. Важно е да ценим собственото си самоуважение. И днес ви каним да помислите заедно с нас по тази тема.

Как да разберем къде да инвестираме своето време и енергия?

Магическа формула, която да научим със сигурност, разбира се, не съществува. На пръв поглед, никога не се знае кой ще ни предаде, кой ще ни оцени и даде близост, за да се развиваме като личност. Връзки, приятелство или любов – всичко това с течение на времето е тест за силата на нашия характер. Тогава ние, несъзнателно, знаем как да използваме нашите собствени ресурси. Но винаги е полезно да се разгледат редица аспекти, които могат да ни служат като съвети в тази трудна материя, и по някакъв начин да облекчат мъките ни при избора, за да се разсеят съмненията.

Емоционалната интелигентност се отнася до психологическото равновесие, което гарантира, че винаги ще действаме и ще реагираме по правилния начин.
Всички ние по някакъв начин трябваше да избираме хората в живота си. И, те може да са в началото приятни и общителни, после изведнъж да станат студени или дори враждебни. Трябва да имаме реално много добра интуиция и да бъдем много внимателни, когато се завързваме приятелства или влизаме в любовни афери.
Никой не е застрахован от грешки!

енергияНо ето какво е важно в една емоционална връзка. Този аспект може да се прояви по различни начини:

1.Когато имаме нужда от подкрепа и помощ, знаем, че винаги можем да разчитаме на тези хора.
2.Ангажиментите се изразяват в съвместни планове за бъдещето.
3.Това означава, че целите трябва да станат общи.