имоти

Имоти в интернет – Внимавайте с обявите

Научете от тази статия защо трябва да внимавате с обявите за имоти в интернет

Трудно е да си представим съвременния свят без интернет, социални мрежи и виртуално общуване. Гледаме и пишем повече в интернет, отколкото казваме и показваме в реалния свят. Трябва да се помни, че светът около нас се променя ежедневно, а виртуалната комуникация има свои собствени особености. Много е лесно да се четат обявите за имоти в интернет, наистина има голямо разнообразие.

Но тези снимки, които гледате, както и информацията за имота, могат да се окажат измамни. Истината може да е различна.

Затова внимавайте във виртуалния свят на имоти през 2019 година.

имоти

Има случаи, когато хората са честни, когато предлагат имот в интернет. Но има и такива хора, които са измамници. Лесно човек може да бъде подведен. Затова  е добре да преглеждате имоти, които са проверени и са в агенции за недвижими имоти.

Хората са толкова свикнали с онлайн кореспонденцията, че обажданият се правят само в екстремни или лични случаи.

Но ако сте си харесали имот в интернет – не чакайте – обадете се и поискайте оглед. Така ще разберете каква е истината, но пак бъдете нащрек – често цената е доста различна, когато се стигне до огледа или има някакви други условия.

Може да се вдигат и нереални снимки на съществуващ имот, които не показват реалната ситуация.

Никога не се доверявайте на тях!

Все пак има и програми за обработка на снимки.

Ако все още си мислите, че  хората като цяло са честни с имотите, които предлагат в интернет, то време е да станете реалисти.

Има толкова много споделени случаи за имотни измами в интернет.

имоти

Дори измамниците продават апартаменти, които не са техни, със снимки и посещения в друг апартамент, който уж е подобен….

Да, наистина е опасно и по тази причина, ползвайте услугите на агенция за недвижими имоти.

Измамите с имоти вече са станали неразделна част от живота на съвременния човек. Следователно, не забравяйте да бъдете много внимателни, когато разглеждате имоти в интернет.