Как да намерим квартира във Възраждане Русе?

В днешния труден период на трудова безработица и излизане от кризата много българи решават да напуснат родните си места и да търсят реализация в големите градове. За добро или зло, София вече е пренаселена. Ако сте решили да се насочите натам, е по-добре да се откажете на момента, защото сегашната ситуация в столицата не е розова. Морските курорти са добър вариант, но само през лятото. Ако искате ежегодна трудова заетост и сигурност, ви препоръчваме да се ориентирате към Русе. Крайдунавският град в момента е сред най-проспериращите в България, което се дължи на множество фактори, включително благоприятното му и стратегическо географско разположение.

Хората, които за първи път отиват в Русе, много често се спират на квартал Възраждане, тъй като това е един много приятен за живот квартал, чист, поддържан и с много достъпни цени.

Русенски-университет-Възраждане-РусеВъзраждане Русе квартири можете да намерите, ако следите нашите актуални оферти.

Трябва да знаете, че в този район се намира Русенският университет и Парка на младежта, повечето имоти там са с централна топлофикация, има много млади хора и кварталът буквално кипи от живот.

Разбира се, самият квартал също си има по-апетитни локации, като Алеи Възраждане Русе е едно от тези места. В района има много детски градини, училища, магазини и заведения, където можете да се разнообразите след тежкия работен ден. Ако пък обичате да сте във форма и да поддържате тялото си, то спортният комплекс „Локомотив“ е точно за вас и отново в квартал Възраждане.

Хората търсят квартира в Русе Възраждане, тъй като в този квартал има разнообразие от монолитни сгради, но както във всеки друг квартал, има и панелни жилища (които са по-евтини), както и ЕПК. Централното отопление на квартал Възраждане също може да се отчете като плюс, тъй като през зимата ще ви е много по-комфортно и няма да се налага да плащате високи сметки за ток.

Ако се интересувате от Възраждане Русе цени, то трябва да знаете, че средната цена на квадратен метър за монолитното строителство е около 500 евро (цената се отнася за покупка на имот). Цените на жилища под наем варират различно, като това е в зависимост от сезона, местоположението и естествено от цялостното състояние на имота.

Другият вариант, на който можете да се спрете, ако нямате достатъчно финансови средства, е гарсониера Възраждане Русе. Това е по-достъпният вариант, тъй като гарсониерите винаги са на по-ниски цени, а и ако ще живеете сами, то този вариант е много по-разумен, най-малкото защото ще имате по-ниски разходи за комунални услуги.

Е, ако все пак сте решили да инвестирате в собствен бизнес и да се развивате, можете да се насочите към някой парцел, на който да застроите необходимата ви сграда, като отново квартал Възраждане може да ви предложи подходяща оферта. В квартала има много ресторанти и заведения, които са собственост на предприемачи, решили да се развиват в Русе, в близост до Русенски университет, така че нищо не ви пречи да опитате и вие, тъй като градът дава много възможности, от които можете да се възползвате, и с добър търговски нюх и , разбира се, малко късмет, много бързо ще постигнете желаните резултати.