коледни подаръци

Как се избират най-хубавите коледни подаръци?

Коледа наближава и е време да помислим за това – какви коледни подаръци да изберем за близките си хора? Били ли сте някога в ролята на Дядо Коледа? Разбира се, най-тъпото е да се купят коледните подаръци в навечерието на самите празници. Тогава е ад по магазините и купуваме просто нещо – за да има какво да се сложи под елхата в дома. И поради тази несигурност, както празничното настроение, така и портфейлът се опразва доста лесно.коледни подаръци

Наистина за Коледа пазаруването е любима дейност за някои хора, но за други е напълно омразна. Да, и вероятно само явни мазохисти може да се блъскат в МОЛ-овете за един милион китайски сладки дреболии, които са с 30% отстъпка! И тоновете коледна опаковъчна хартия, панделките и серпентините тези дни на страхотни „солени“ цени.

Не си хвърляйте парите на вятъра – спазвайте правилото – коледните подаръци не се избират в последния момент.

Ползите от това са няколко. Първо ще спестите пари. Второ ще изберете точния подарък за любимия човек. И не на последно място ще си спестите много нерви! Изводът е само един! За избора на коледни подаръци за близки и приятели, ще ни трябва ясен план!

Правила за закупуване на коледни подаръциколедни подаръци

1. Направете анализ на вкусовете и интересите на всички, за които ще търсите подаръци. Например, логично е, че ако човек има дълбок интерес към Изтока, колекцията му да съдържа предмети от Изтока. И вашият подарък. Да, разбира се, той ще е в тази насока. Така този човек ще оцени вниманието.

2.Заделете определена сума пари за подаръците. Така няма да натоварвате рязко бюджета си и ще се справите с лекота.

3.Направете изключително оригинален подарък! Нещо много, много невероятно и неочаквано! Имайте нестандартен подход към решаването на проблема! Разбира се, точното решение не е в последния ден преди празника! За да вземете наистина оригинално решение – отделете си време!

4.Не забравяйте да се погрижите за опаковката! Тя трябва да съответства не само на темата за Коледа, но и на същността на подаръка. Не забравяйте, че опаковката формира първото впечатление, както за подаръка, така и за подаряващия! И все пак – това създава настроение за Коледа.

5.Не се опитвайте да купувате подаръци в един ден за всички роднини и приятели! Така ще стане досадно и ще сте ужасно уморени от толкова дълго тичане по магазините или онлайн пазаруване.

6.И последното правило: избирайте всички коледни подаръци с любов! Избирайте подарък с цялата искреност на душата си…Нали все пак идва Коледа – един прекрасен празник за всички?