къщата

Идеи за декориране на къщата през есента

Общоприето е, че есента е тъжен и мрачен сезон. Честите дъждовни, мрачни и хладни дни и все по-редките слънчеви лъчи, ни напомнят, че лятото безвъзвратно е отлетяло, а зимата се приближава неумолимо. Но есента може да е и извор на вдъхновение, което да ни предразположи за създаването на една специална домашна атмосфера. Можем да Ви предложим няколко идеи за декор в дома Ви през този красин, но подценяван, преходен  сезон.

Направете си собствена декорация в къщата за повече комфорт и настроение през есента.

къщата

Можем да украсим къщата си сами, като използаме даровете на есента – тикви, червени клони от офика и  красиви паднали есенни листа обагрени в ярки, топли тонове. В есенния декор можем да включим саморъчно изработен венец от паднали листа комбиниран с кестени, шишарки, орехи и жълъди, а в допълнение да направим букет от най-обикновените есенни цветя, които да поставим в дневната или трапезарията на къщата. Житните класове или други зърнени култури, събрани в букет са още една прекрасна идея за декорация, като символ на добрата реколта. Също така можем да включим в декора си и типичните за сезона плодове, като ги поставим в красив поднос или кошница, които ще внесат допълнителна топлина и уют в интериора ни.

Как да придадем повече светлина в къщата ни през есента.

къщата

 

Тиквите небрежно поставени в ъглите на къщата самостоятелно или в ансамбъл с останалата декорация, както и изработените от тях няколко фенера биха внесли допълнителна светлина и топлина в жилището ни. Така домът ни ще се сдобие с оригинален, магически и уникален дизайн.

Като използваме всички тези естествени материали в топли, причудливи цветове на прага на зимния студ си създаваме неизчерпаем източник на творчество, в което можем да включим въображението на цялото семейство и да подобрим енергията в жилището, а и така можем да превърнем дори най-дъждовния есенен ден в ярък празник!