мезонет под наем

Мезонет под наем – особен избор

Мезонет под наем – това е особен избор за специални хора. Мезонетът е мечтано жилище за всеки и поради това тази статия ще се занимае именно с имотите на две нива, които предлагат комфорт и простор на своите обитатели. Мезонетът крие в себе си не само позитивни страни, но и недостатъци, които не бива да бъдат забравяни и пренебрегвани, без значение, че наемът не Ви обвързва трайно с негативите, както покупката.

Мезонет под наем – плюсове и минуси

  • мезонет под наемПо дефиниция мезонетът е обширно по площ жилище, което е разположено на два етажа, свързани обикновено със стълбище, които му придават свежестта и пространството на къща. Това е страхотно, тъй като къщата се поддържа по-трудно и струва цяло състояние, докато тоя тип апартамент съчетава в себе си едновременно чарът на градското жилище и едновременно с това носи полъха на живот в къща, като излиза и по-евтино – едно голямо предимство, основано на компромисно съчетание.
  • Мезонет под наем е по-скъп от обикновения апартамент, тъй като освен голямата площ, която предлага, се смята за по-висок клас жилище. Трябва добре да прецените дали имате финансова възможност и нужда да живеете в подобен тип имот под наем или е по-добре да заложите на стандартен апартамент, чиято наемна цена ще бъде сравнително по-ниска.
  • Неприятната страна на мезонета е неговата нелека поддръжка по отношение на ежемесечните разходи за ток, вода, както и за отопление на по-големите площи, с които този тип жилище разполага. Също така почистването на подобен имот ще Ви коства отново доста време и усилия, за да го приведете в изряден вид.

Дали да изберем мезонет под наем

мезонет под наемМезонет под наем е страхотен избор, но само за този, който може да си го позволи от финансова гледна точка, в противен случай бързо ще трябва да се разделите с него. Ние от Сиана Имоти Русе можем да Ви помогнем да откриете Вашия бленуван дом, благодарение на нашия професионализъм и опит.