мъжа на мечтите

Как да намерим мъжа на мечтите си и да го задържим?

Всяка жена търси мъжа на мечтите си…
И прави всичко възможно, за да го открие.

Но не е лесно, това е твърде трудно. Опциите в тази ситуация са малко: колеги, приятели, роднини. Но улавянето на страхотния мъж иска доста воля и …доза късмет.

Може първоначално акцентите на търсенето да бъдат неправилно поставени и става голямо объркване. Жените най-вероятно в този сценарий правят грешки, защото физиката на обекта (и всичко, което той може да даде) е твърде преувеличена и после лъсват някои голи и неприятни истини за дадения мъж.

Жената първо трябва за себе си да пресметне бонусите, които търси в един мъж дори и да не е толкова атрактивен.

мъжа на мечтитеПовечето жени търсят не само любов, но и приятелство от страна на мъжа на мечтите си.

Но един интелигентен и красив мъж често е голяма и апетитна хапка за много жени. Доста жени се насочват към такива страхотни мъже и конкуренцията е убийствено жестока и тогава е жените започват да прилагат най-различни трикове, за да спечелят вниманието на този мъж, който е пленил сърцето им.

Те са готови на всичко за да могат да го хванат в примката си и някоя от тях успява, а другите остават на опашката в очакване на следващия прекрасен мъж, който ще сбъдне мечтите им.

Но запомнете – вашите мечти и желания са едно, а реалността – друга!

Скъпи дами, развивайте своите собствени сили и умения, а след това вие ще получите вашата мечта,която може да бъде гарантирана само от личните ви качества и способности.

Истината е една – трябва да видите перспективата в един мъж, за да може да се развива материално, външно, духовно, така че вашите позиции да останат адекватни с годините, а рисковете за раздяла да са минимални.

мъжа на мечтитеКак да се установи едно добро запознанство с мъж?

По въпроса за запознанствата може много да се пише. Вие може да се запознаете навсякъде, където има мъже, които съответстват на вашия статут. Но трябва да сте социално активни…ако си стоите у дома, нищо няма да се случи. Всяка жена има своя концепция за мъж на мечтите си, малко вероятно е да има 100 процента еднаква визия, но повечето жени мечтаят за богати мъже.

Златки много, но дали това е истината?

Дами, запомнете, няма идеални мъже… Критичното мислене и здравият разум не се смесват добре с любовта. Бъдете внимателни и бдителни, когато избирате партньор или когато изграждате взаимоотношения. Помислете за себе си, не само за мъжа, който искате. Повярвайте ни, винаги може да бъдете с един мъж за една нощ щастливи, но друго е да си с 1 мъж цял живот и да живееш щастливо с него, да имаш дом и деца…