Недвижими имоти

Недвижими имоти в Ню Йорк – вижте каква чудна къща се продава

На пазара на недвижими имоти има какви ли неща. Нашата агенция винаги се стреми да задоволи и най-претенциозните клиенти, но се оказва, че професионализма в тази сфера бележи нови върхове.

Да видим какво има на пазара на недвижими имоти в САЩ, Ню Йорк?

Тази къща за продажба в Ню Йорк има два водопада и една величествена гора. Ако търсите своя красив дом, който ви позволява да се приближите до природата, тогава може да искате да разгледате този имот. Към къщата има повече от 60 акра земя, които включват два водопада, рекичка и пищни гори.

Това всъщност е  собствен  рай в Ню Йорк. Недвижими имоти

Руската дървена къща е построена през 1945 година и е с площ от 3 500 квадратни метра, с четири спални и три бани. Спалнята на първия етаж е дори с джакузи и камина, за да е топло през  зимния сезон в Ню Йорк и две допълнителни спални. И има още една стая на втория етаж. В хола има също камина, както и стена от стъкло и остъклено пространство, с лице към водопадите на място. Кухнята е с отворено оформление и също е обърната към водопадите, за да може да се наслаждава на великолепието им при приготвяне на храна. Големите водопади са 65 и 52 фута високи. В двора има и 2 500 квадратни фута плевня и къща в гората. За да се възползвате от цялата вода, минаваща през имота, е инсталирана хидроенергийна система, която може да генерира от 35 до 75 KW.

Недвижими имотиИ сега се питате – колко струва това райско кътче?

О, само 925 000 щатски долара за целия имот. Това хубаво парче е с тази цена, защото влиза в категорията „като притежаване на собствен природен парк.“, за който трябва, разбира се, да полагате грижи. И наистина е жестоко място, ако обичате природата!

Нашата агенция Сиана също предлага недвижими имоти сред природата, които може да разгледате на сайта ни.

Ако имате въпроси – свържете се с нас!