ново строителство

Четири съвета при закупуване на апартамент ново строителство

Ето нашите съвети при закупуване на апартамент ново строителство

1. Степен на готовност на апартамента ново строителство

Това е много важен показател. Въпреки документацията и добрата репутация на инвеститора. Ако продавачът твърди, че апартаментът е напълно готов, е по-добре да го видите лично. Помолете продавача да ви донесе документите, че има партиди за ток и вода. Както и дали е минал всичките етапи за въвеждане в експлоатация. Освен това когато купувате е важна опцията „до ключ“ и какво означава това. Някои строителни фирми не са коректни и остават доста довършителни работи за новия собственик. И това оскъпява допълнително.

ново строителство2. Вторият фактор, който си заслужава внимание при закупуването на апартамент ново строителство, е дали новата сграда има някаква тежести в банката

Някои предприемачи играят двойна игра, новата сграда е вече ипотекирана, а вие искате да купите това жилище, така може да бъде измамени. Внимавайте! Без анализ на финансовата документация на предприемача, не се хвърляйте да купувате нов имот, въпреки хубавата локация и чудесната цена.

3. Обърнете внимание на броя и качеството на сградите с апартаменти, които тази строителна фирма е построила преди това.

За целта има много форуми в интернет, в които се обсъждат жилищата ново строителство. Вижте има ли някакви проблеми! Много компании регистрират ново юридическо лице за изграждането на нови сгради, за да сведат до минимум рисковете. Необходимо е да се провери кое е това юридическо лице. Има доста фалирали строителни фирми, които са завлекли с пари купувачите.

ново строителство4.Внимавайте с формата на договора за покупко-продажба на апартамента ново строителство.

По-добре е предварително да се поиска от предприемача договора. Този документ трябва да съдържа всички условия, които сте договорили. Ако не се чувствате компетентни, свържете се с нашите брокери и консултанти, които ще ви помогнат да избегнете подводните камъни в изготвянето на договора за покупко-продажба на апартамент ново строителство.

Нашата агенция е на Ваше разположение, ако искате да купите апартамент ново строителство!