нов апартамент

Нов апартамент – какво означава това в сънища ни?

Нов апартамент – знаете ли какво означава в съня ни?

Новите жилища в съня означават важни промени в живота. За какви промени си мечтаете – това само Вие знаете. Преди да разберете какво означава нов апартамент, трябва да си го представите в съня си във всичките му детайли. Ако сънувате тъмни жилища това означава, че Вашите мечти не са предназначени да бъдат реализирани. И ако сте видели нов апартамент в своя сън, това обещава в реалния свят нови очаквания.

Тълкуването на появата на апартамента в съня е свързано с началото на напълно нов нов апартамент етап в живота на човека. Това означава сериозни промени в обичайния живот, нови срещи, нова работа, нова любов и дори промяна в принципите Ви за живота.

Понякога преместването в нов апартамент в съня може да има няколко негативни последици. В някои случаи този сън символизира прехода към друга държава или просто смъртта. Но не се плашете от такъв сън – всичко зависи от отделните детайли на съня, които са в състояние напълно да променят интерпретацията.

Често интерпретацията на съня зависи от размера на стаята. Така че нова къща или апартамент с малък размер, който е много уютен и чист, означава бързо изпълнение на желанията. Това е истинско щастие и благополучие.

Новият голям апартамент насън се третира като мечта като бърза промяна към по-добро. Сънят означава крепко здраве, физическа и емоционална работа и стабилно финансово положение. Ако в съня си виждате притежател на голям, нов апартамент – очакват Ви големи промени в личния живот също. Ако е светло и просторно там – това е за късмет.

ОСОБЕНО ВАЖНО!

нов апартамент

При тълкуването на съня трябва да се помни, че ако новият апартамент е прекалено луксозен, това е по-скоро така наречен сън-измама. В реалния живот това означава материален упадък и бедност. Продаването на жилището в съня – означава да спечелите голяма печалба.
И така – внимавайте какво сънувате!
Време е за нов апартамент май…