нов дом

Купете си нов дом сега, в края на 2017 година

Купете си нов дом сега, в края на 2017 година – как Ви звучи идеята?

Идеята за закупуване на нов дом е тема, която може да бъде дискутирана от много хора
Може би сте чули вече, че пазарът на недвижими имоти е горещ и се чудите дали закупуването сега в края на годината на нов дом е добра идея. Очаква се обаче да има внимателно разглеждане. За да ви помогнем за вземането на решение за закупуване на дом до края на 2017 г. или да изчакате до 2018 г., предлагаме следните съвети, включително и плюсове, и минуси.

Плюсове за закупуване на нов дом в края на 2017 година!

Лихвените проценти за кредити на жилища все още са добри и ниски, но започват да се повишават. Направете справка в някоя банка, за да разберете актуалните условия. Цените също се повишават и може да има стагнация на пазара през 2018 година. И още нещо… Накратко, размерът на дома, който може да си позволите, се свива, колкото повече чакате. Плюс това в края на годината е изгодно да се влагат парите в недвижими имоти с оглед на данъците.

Минуси за закупуване на нов дом в края на 2017 година!нов дом

Много купувачи са заети с празниците и пътуванията. Може да не попаднете на най-добрата оферта в края на годината.Всеки е празнично настроен и някак не търси оферта. Но ако сте готови и имате добър брокер по недвижими имоти, това е пречка, която човек може да преодолее. Решението да си купите нов дом през 2017 г. е много лично.

В допълнение към изброените фактори, трябва да вземете предвид и финансови, и лични причини. Ако не сте наясно с решението си, добра идея е да се консултирате с приятели, членове на семейството си и / или доверен агент по недвижими имоти – обърнете се към нас и ипотечни професионалисти. Ако искате да научите повече, свържете се с брокерите ни.