Добрите страни на панелни апартаменти в Русе

14Какви са добрите страни на панелни апартаменти в Русе и въобще има ли такива? Определено този тип имоти в Русе, въпреки лошата си репутация, имат някои ярки предимства пред тухлените сгради. В статията ще ви запознаем с хубавите страни на панелни жилища в Русе.

Силните страни на панелни апартаменти в Русе

  • панелни апартаменти в РусеОсновно предимство на панелни апартаменти в Русе е добрата цена. Цените на панелните жилища са осезаемо по-ниски от тухлените, независимо дали последните са строени през социализма или през демокрацията. Това ви дава възможност да закупите имот с по-малко вложени финанси или да закупите такъв с много голяма квадратура на по-ниска цена от тухления еквивалент. Имайки предвид кризисното състояние на страната и доходите на българите, този аргумент е достатъчен за много хора да не се страхуват от покупка на панелни апартаменти в Русе.
  • Панелни имоти в Русе имат по-нисък процент общи части от тухлените жилища. Получава се така, че давате парите си почти изцяло за имота, а не за общите части. За сведение общите части на тухлените сгради могат да надхвърлят 10 процента.
  • Панелните жилища имат и едно друго предимство. Те имат правилна форма и поради това са много удобни за вместване на всякакви мебели в пространството. Това качество на панелни апартаменти в Русе трябва да Ви бъде известно, тъй като поместването на мебелите в дома често зависи не от площта на апартамента, а от неговата форма.

Добрите страни на панелни апартаменти в Русе

панелни апартаменти в РусеНе се страхувайте, че панелният апартамент в Русе е компромисно решение при избор на жилище. Все повече навлиза санирането на цели сгради по европейски програми, чрез което голяма част от проблемите на панелните апартаменти ще бъдат коригирани и чрез което ще се увеличи значително животът им. Тези имоти в Русе имат някои недостатъци и те са всеизвестни, но все пак за някои хора имот в панелна сграда е по-добрия вариант от живот под наем, например. Ако искате да узнаете повече за панелните апартаменти, можете да се свържете с агенция за недвижими имоти Сиана Имоти Русе. Ние разполагаме с нужната компетенция и опит, за да ви навигираме в успех в сектора на недвижимите имоти!