покупка на апартамент

Покупка на апартамент с външен или подземен гараж

При покупка на апартамент е добре да помислите дали се нуждаете от външен или подземен гараж за Вашата кола. Може би смятате, че разлика между двата вида гаражи не е толкова голяма, но това е само на пръв поглед. На второ четене излизат разлики, които сериозно трябва да бъдат взети под внимание. В тази статия ще Ви обясним позитивите и негативите на двата вида гаражи.

 

Покупка на апартамент с външен или подземен гараж

 

покупка на апартамент

  • Външните гаражи са по-популярни тъй като повечето сгради из нашата страна са строени в ранните години на демокрацията, когато броя на автомобилите не е бил толкова голям. Те са много удобни за вкарване и изкарване на автомобила Ви, защото се намират обикновено в непосредствена близост до улица. За разлика от подземния гараж, където сте сигурни, че никой няма да е паркирал пред Вашето място, е възможно пред външния да спират за продължително време автомобили, които ще Ви попречат да изкарате колата си от гаража. А това означава или да закъснеете за работа или среща, или да си влошите настроението за деня. Тези неудобни ситуации не са за подценяване.
  • Покупка на апартамент с подземен гараж е предимство, тъй като метеорологичните условия няма да повлияят на въшното или вътрешно състояние на Вашия автомобил. Техен минус е, че ако сте неопитен шофьор, можете да ударите колата си в стеснените пространства на подземната ниша, където се намират гаражите. Понякога подземните гаражи са проектирани така, че само обигран шофьор може да вкара колата си в гаража, без да я удари.

Покупка на апартамент – изберете гараж според Вашите нужди

покупка на апартамент

 

 

Направете покупка на апартамент и ако желаете той да е придружен с гараж, прегледайте добре описаните по-горе точки. Ще направите чудесен избор, ако се обърнете към брокерите на Сиана Имоти Русе. Те ще Ви помогнат да изберете най-добрата възможност за покупка на апартамент с гараж. Техният професионализъм ще ви осигури безупречен избор.