продажба на апартамент

Продажба на апартамент – купи в лош вид и спечели

При продажба на апартамент можете да ползвате стратегията „купи в окаян вид, продай на печалба“. Ще Ви обясним как да закупите жилище в лош вид, след което да го ремонтирате и да спечелите от него. В тази статия ще изясним този подход и ще Ви дадем няколко прости съвета, които можете да последвате и по този начин да изкарате доста пари от продажба на апартамент.

Подходът

  • продажба на апартаментПотърсете апартамент в окаяно състояние, който да купите на максимално ниска цена. Добре е за Вас той да е необзаведен. Такива със сигурност ще намерите.  Опитайте се да договорите със собственика намаляване на продажната цена. За да се случи това, използвайте всеки аргумент, който е критичен към вида на имота.
  • Когато вече имотът е ваш, трябва да подобрите неговия вид, за да не изглежда в плачевно състояние. Почистете мебелите и предметите в него, ако има такива, и ги освежете с боя или други интересни решения. При нужда боядисайте стените и подменете подовите настилки. С влагане на минимални средства от Ваша страна, можете да направите дома да изглежда много по-приветлив. А това определено вдига цената и то драстично!
  • Преди да пуснете апартамент за продажба, го изчистете и лъснете до основи! Наемете агенция за недвижими имоти, за която успешната продажба на апартамент е рутина. Не бъдете алчни при определяне на цената, но и не бъдете скромни, тъй като гоните максимална печалба от реновирания имот.

Продажба на апартамент – използвайте шанса

Продажба на апартамент

При продажба на апартамент, закупен в лошо състояние и реновиран впоследствие, Вие имате шанс за немалка печалба. Разбира се, не пропускайте калкулацията на разходите по освежителния ремонт на жилището и средните пазарни цени на имотите. Препоръката ни е да се обърнете към агенция Сиана Имоти Русе, която ще Ви помогне при всеки казус в сферата на недвижимите имоти. С нашата подкрепа Вие ще постигнете желаната от Вас цел!