продажба на луксозен апартамент

Продажба на луксозен апартамент – как да повишите цената

Много хора си задават въпроса как да повишим допълнително цената при продажба на луксозен апартамент? Смятат, че тя не може да бъде увеличена, тъй като сама по себе си вече е достатъчно висока сума. Има някои трикове, които могат да увеличат стойността на имота, без да влагате много средства. В тази статия ще Ви покажем как можете максимално да повишите цената на луксозен имот.

Трикове за по-висока цена

  • продажба на луксозен апартаментИзберете една или повече картини от галерия, които да поставите в жилището. Подберете ги така, че да пасват на обстановката и да бъдат възприемани дори и от най-претенциозните клиенти. Хубавите творби на изкуството отварят дома и го правят максимално изискан.
  • При продажба на луксозен апартамент не забравяйте един малък, но много въздействащ детайл. Ключовете за жилището трябва да бъдат придружени от атрактивен ключодържател, който да прикове вниманието на купувачите. При всеки оглед се старайте да бъде забелязан от клиентите, за да грабне вниманието им.
  • Потърсете атрактивни и впечатляващи вази, които да поставите в луксозния имот. Поставете в тях хубави цветя, може свежи, може и изкуствени. Комбинацията от тях действа магически върху купувачите и те са готови да платят по-висока цена за апартамента, пленени от очарованието му.
  • Поставете качествен ароматизатор в апартамента, който да посреща клиентите със своя омаен мирис. За да увеличите цената на апартамента, неминуемо ще трябва да „докоснете“ сетивата на потенциалните купувачи, както буквално, така и преносно.

За продажба на луксозен апартамент използвайте триковете, които Ви предоставихме

продажба на луксозен апартамент

Дори и най-скъпият имот има слаби места, които могат да бъдат коригирани. А промяната може да Ви коства малко средства и същевременно да увеличи цената при продажба на луксозен апартамент. Ако искате да разберете всички трикове и тайни в сегмента на недвижими имоти, можете да се обърнете към агенция Сиана Имоти Русе. Нашият професионализъм и богат опит ще Ви отведе към мечтаната от Вас цел!