Склад под наем

Склад под наем – ето нещо полезно

Много от предприемачите, които просто сега започват бизнеса си, си вземат склад под наем

Те не искат още да закупят склад за своите продукти. Да, задачата не е проста, особено ако парите липсват. Но винаги има изход – и той се нарича склад под наем. Да живееш и развиваш своя бизнес в началото е много по-трудно, тъй като е скъпо да се купуват недвижими имоти.

Склад под наемИ все пак склад под наем може да се ползва дългосрочно и краткосрочно, всичко зависи от желанията на клиента. В допълнение, има складове, които са топли и студени.

Студените складове са чудесни за съхраняване на строителни материали, храни, лекарства и други продукти.  Важно е складовете да имат удобните входове, които спестяват време за пристигането и разтоварването на стоките.

Топлите складове се използват за съхраняване на стоки, за които трябва да се поддържат температурата и влажността на въздуха в даден интервал. За да се предпазят стоките от ниските температури, този вид складове са оборудвани с автономни източници на топлинна енергия: мини-котелни помещения или  са с газови инсталации. Като гориво се използват: газ, дизелово гориво или електрически ток.

Топлите складови помещения днес са оборудвани със системи за  вентилация. Търсенето на склад под наем без посредник е трудно, затова може да ползвате нашата агенция, така е по-лесно за двете страни по сделката.

Склад под наемКакво представлява един склад?

Модерният склад е предназначен за съхранение, приемане и доставка на разнообразие от стоки. Складът е оборудван с механизми за извършване на операции по натоварване и разтоварване на стоките.

Често в складовете има модулни контейнери, използвани за самостоятелно съхранение на продуктите,  малки превозни средства, мебели и различни неща.

Складовата площ не се ограничава до стените на склада.

Съвременният склад е комплекс, състоящ се от няколко паркинга за лекотоварни превози и камиони с голям капацитет. Територията на такъв комплекс е добре осветена и защитена.

Наемодателят получава месечни плащания за използването на своя склад, като изцяло покрива разходите си за данъци, плащане на комунални услуги.

Наемателят използва склада за своите интереси, което му позволява да извършва дейността си на територията на страната и понякога в чужбина.

Ето и двата вида складове според вида на изграждане:

Самите складови помещения са разделени на масивни и сглобяеми. Масивните складове са изградени от бетон, тухли и други традиционни строителни материали. Сглобяемите складове се изграждат с помощта на съвременни технологии. Конструкцията на такива складове се състои от метална правоъгълна рамка, покрита с топлоизолирани панели.

Когато се използва такава конструктивна технология, складовете се изграждат във възможно най-кратък срок. Тези складове имат привлекателен външен вид и добри топлоизолационни характеристики. Сглобяеми складове са с височина на тавана от 9 до 18 м, с рампи, със системи за разтоварване и товарене на стоки, охранителна и противопожарна сигнализация.

Наистина един склад под наем има големи ползи.

Фирмата, която има собствен склад, изглежда много по-престижна от конкурентите си, които нямат склад. В бизнеса, основно е и доверието между доставчици и купувачи, които следят как компанията е оборудвана и какво може да предложи на своите клиенти: чисти офиса, услужлив и любезен персонал, системата на лоялност и склад, където се съхраняват стоки.

В бизнеса, както във всеки друг бизнес, най-важното е да бъдете уверени във вашите способности и хората, които ви заобикалят.