спешен ремонт в апартамент

Кои са най-честите случаи на спешен ремонт в апартамент?

И така – какво означава спешен ремонт в апартамент?

Ето и пример за спешен ремонт в апартамент:

Един от най-лошите кошмари на собственика или наемателя е да се прибере от работа, за да намерите мокета или килима, напоен с вода от пробитата тръба под мивката. Вие не разполагате с инструменти или опит, за да го решите сами … така че какво следва? Когато няма време за губене и имате нужда от спешен ремонт в апартамента, добре е да знаете какво може да направите веднага.

Отговорът ще варира в зависимост от ситуацията в апартамента, но тук са 4-те от най-често срещаните проблема, които се считат за спешен ремонт в апартамент.

спешен ремонт в апартамент1. Големи течове на вода

Има 2 вида течове на вода: такива, които могат да чакат, и, които не могат. Ако течът на вода може да се събира в кофа, то вероятно това не се счита за извънредна ситуация. (Малки течове под кухненската мивка, например, вероятно могат да изчакат.) От друга страна, една спукана тръба, определено си струва, за да се обадите на водопроводчик.

2. Липса на климатик

Когато климатикът спре, в най-добрият случай, може да бъде неудобство. Но ако сте останали в средата на горещото лято без него, животът без климатик може да е непоносим. Ако е над 35 градуса навън, счупеният климатик се счита за спешен ремонт в апартамента, затова обаждането до сервиза е задължително. Обратно, когато топлината изчезне през зимата, липсата на климатик, също е проблем.

спешен ремонт в апартамент3. Изтичане на газ

Ако подозирате, че има изтичане на газ в апартамента ви, обадете се на фирмата за поддръжка възможно най-скоро. Газта лесно се запалва и е отровна, ако се вдишва в големи количества, затова е важно да действате незабавно. Ще разберете, че има изтичане на природен газ от миризмата на развалено яйце.

4.Проблеми с тока

Спирането на тока може да е планирано от фирмата, но може да се дължи на проблем в апартамента.
Това се счита за извънредна ситуация. Преди да се свържете с фирмата за поддръжка обаче, проверете всички предпазители, които биха могли да бъдат изключени автоматично. Този спешен ремонт изисква специалист, не го правете сами.