строителна компания

Строителна компания – Как да я изберем?

До нашата агенция пристигна писмо в търсене на надеждна информация за строителна компания или покупка на апартамент, или къща

„Здравейте! Имаме такъв въпрос: Строителна компания или покупка на апартамент?

строителна компания

Съпругът ми и аз решихме да си построим къща. Имаме собствен парцел. Прочетохме за куп опции. Но все пак сме склонни да мислим дали да започнем да строим сами или да си купим готов апартамент. От години живеем под наем. Много дълго време се местехме от град на град, защото го изискваше работата на мъжа ми. Приятели ни препоръчаха все пак да си построим малка къща. Направихме нужните консултации, но се оказва, че говорим за много скъпо начинание.

Наши познати ни препоръчаха една строителна компания, която да изгради бъдещия ни дом, но за да е изгодно е по-добре да намерим поне още две семейства, за да е финансово изгодно. Страхуваме се обаче на какви хора ще попаднем.
И затова се чудим струва ли си или не това начинание?

Как можем да намерим надеждни препоръки за конкретни строителни компании? Очакваме да ни дадете компетентен съвет.“
Сем. Иванови

И ето нашия съвет за сем. Иванови.

строителна компания

Строителството изисква време и е сложен процес, ако човек не се е занимавал с това и не е наясно. В случая е добре да дадете парцела на строителна компания, която да организира нещата. Ако се страхувате, продайте парцела и се обърнете към агенция за недвижими имоти с голям опит в тази сфера. Тя ще ви предложи варианти за закупуване на апартамент. Или може да си купите малка къща, която изисква не много голям ремонт!

Може получите още повече информация в интернет за трудностите, ако решите сами да строите. Има много клопки по пътя на собственото строителство, които не могат да бъдат предвидени. В някои случаи това се превръща в сложен процес, при който първоначално заделените пари не стигат и се налага да се вземат нови заеми от банките.