Студио в бяло, стил минимализъм – практичност и красота

Студио в бяло – стилен проект за интериор, който е изискан и шик

Много хора се страхуват да си купят студиото и не знаят как да го организират. Но това не е проблем. Представяме ви идея за студио, което бяло, в стил минимализъм – тази изящна красота преплита в декоративната си композиция няколко много модерни детайла. Като в същото време са използвани широко органични материали (главно дърво и лен) в съчетание с възхитителни и модерни медни орнаменти и детайли. Абсолютно стилен и свеж подход, който грабва погледа!

студио

В такова бяло малко жилищно пространство се усеща добре премерен лукс и умно съчетание на модерното и органичното.

Важен акцент са емблематичните модулни мебели и меката мебел. Те са динамично преплетени с мебелни елементи, носещи типичната естетика от средата на века, с ново съвременно звучене. Дизайнът на студиото в бяло е красив пример за необходимостта да се превърнат ограничените градски жилищни пространства в абсолютна наслада за сетивата. Друга тенденция, която е доста актуална през тази година.

Самото открито пространство на студиото свързва всички зони за съвременните нужди за живот:

  • малък кухненски ъгъл – с минималистично присъствие и все пак запомнящ се бар плот, който е с медна облицовка,
  • зоните за хранене и трапезария – тук модерният модулен диван и ниските възглавници са приятни съседи на ретро стол, маса и столове,
  • зад стъклена раздяла – още едно модно докосване за ограниченото пространство на студиото – красивата и чисто изглеждаща спалня в бяло.

студио

 

 

 

 

Самите подове са дървени, както и таваните в студиото, което дава топлина в пространството. А останалата част от декорацията в него се реализира с малки и ярки цветни акценти. Става дума за красиви абажури и осветителни тела, картини, фигурки и оригинален текстил.

Оказва се, че малките замислени детайли – от наличието на орнаменти с мед (особено  в красивата и модерна баня), до други елементи имат голямо значение за подчертаване на индивидуалността на това студио.

Чистотата и свежестта, минимализмът и безупречният стил са отличителните белези на представеното студио в бяло като модерен дизайнерски проект. Белият цвят в същото време прави оптически пространството по-голямо и по-комфортно за живеене.