Сувенирите, с които украсяваме дома си – ТОП 5

Обикновено при пътуване в непознати земи, човек винаги иска да отнесе нещо за спомен…става дума за сувенирите

Чрез сувенирите, всеки иска да зарадва не само себе си, но и своите приятели и роднини, да сподели очарованието на своето пътешествие. В наши дни пътуването е достъпно за всички хора по света. Нужни са финансови средства и свободно време, за да се направи желаното пътешествие или почивка. Някои хора колекционират монети от посетените страни, други си носят ключодържатели, а трети се чудят какво е най-подходящо да купят за спомен.

Ето и най-актуалните предложения:

 

 

 

 

 

1. Магнитчета за хладилник
Да, наистина има голям асортимент от магнитчета за хладилник, които са с изображения на посетената дестинация. Те са от различен материал, но винаги имат отзад магнит за закрепване.
Магнит, донесен като подарък на човек, който не е бил в тази страна, носи приятна изненада и радост. А и закупен за спомен за самия пътешественик, също е отлична идея.

2. Национални дрехи
Виетнамската шапка във формата на конус е евтина и изглежда интересно.Но трудно се транспортира. По тази причина от чужда държава по-лесно се пренася дреха с национални мотиви. Например кимоно, сабо…. Само че те са по-скъпи. Но шаловете с щампа на историческа забележителност са отлично решение.

3. Тениски, чанти, ключодържатели от типа „Обичам Париж“
Париж (Лондон, Токио, Куала Лумпур) са ТОП туристически дестинации и със сигурност е хубаво да имате нещо емблематично от тях.
Сувенири с изображения на туристически забележителности като тениски, чанти, ключодържатели са тотален хит. Изберете такива, които не са крайно кичозни, а излъчват стил.

4. Статуетки на Айфеловата кула, фигурки на божества, прозрачни глобуси с исторически забележителности
Това включва буквално всичко от различни туристически пътувания, което се слага на рафта в библиотеката в хола и се характеризира с просторната дума „прахоуловител“. Такива неща винаги носят спомени, но всеки път внимателно почиствайте тези сувенири от прах.

сувенирите

 

 

 

 

 

5. Миди, рапани, корали..
Такива морски сувенири са много приятни и носят незабравими спомени. Те могат да бъдат обработени и необработени. Пазете се само от ментета, направени от гипс. И внимавайте – сувенирите от този тип са много чупливи.