тайна

Ето кои 3 неща винаги трябва да се пазят в тайна …

И кои са тези 3 неща, които винаги трябва да се пазят в тайна?

Ох, ох, тайни ли казахме? Марлоу, Шерлок Холмс или мис Марпъл…

И така….Има неща, които трябва да бъдат пазени в тайна: от съображения за сигурност, за да защитим своето самочувствие, както и своето емоционално и психологическо равновесие.

тайна

Въпреки това, на всеки от нас е ясно, че социалните и емоционални връзки ни карат да споделяме някои мисли, миналия си опит и мнение с хора, на които имаме доверие.

В крайна сметка, приятелството и любовта са важни. Но…в един хубав ден, нашата споделена тайна лъсва грозно. Затова е хубаво да поставим някои бариери. По същия начин, никой не казва на глас всичко, което мисли или чувства в даден момент (освен ако, разбира се, не страда от заболяване) – и Вие искате някой път да кажете на шефа си, че е У Ж А С Е Н, нали? И днес ние искаме да кажем кои 3 неща се пазят в тайна.

1. Планове, мечти и проекти: Бъдете внимателни със споделянето на съкровените тайни

Всеки от нас в главата си върти някои проекти, а понякога ние ги споделяме с други хора. По-късно, по някаква причина, нещо се променя… Това често се случва. Понякога ситуацията се усложнява още повече: близки хора крадат нашите идеи като свои собствени. Ето защо, за да се избегне чувството на завист и излишни коментари, по-добре да не споделяте тези неща.

2. Пазете в тайна всичко за приятелите и семейството си

Всичко, което се отнася до „ваша територия“, е от ключово значение: приятели, роднини и близки колеги. Нито един от доверените хора не трябва да се излага на опасност. Същото е целесъобразно да се изиска и от другите. Нито едно от „доверени“ лица не трябва да издава нашите тайни на някой друг. Това е принципът на реципрочността.

3. Пазете в тайна интимни подробности от емоционалния си живот

 

тайна

Това е най-добре да не споделяте с никого! Това е Вашият свят! Секс тайна…аууу…каква тема е… Разбира се, понякога, когато сме в компанията на близък приятел/приятели, ние споделяме за сексуалния си живот с партньора (дори и най-малките, на пръв поглед интимни подробности). На пръв поглед може да изглежда, че е нещо нормално, забавно … но умната. Пикантериите понякога излизат наяве. Това са лични неща, които не трябва да разгласявате. Може да коментирате някои аспекти на отношенията си с човека, с когото сте, да споделяте радостта, която е част от ежедневието…но някакви такива спорни емоционални подробности, нека са тайна.