Апартамент с кухня

Апартамент с кухня в стил Арт Деко

Апартамент с кухня в стил Арт Деко – днес в статията ще  научите как в своя дом да организирате кухнята си в този уникален стил

Апартамент с кухня – Възможно ли е този стил да бъде рационално решение? Нека първо научим малко повече за този стил. Той се появява след периода на модерното изкуство. По принцип става дума за бляскав лукс…

Апартамент с кухня Art Deco е вече над сто години, но пък интериорните специалисти все още решават да експериментират с него. Дори и в кухнята в апартамента.

Този стил може да се използва в това помещение заради геометричните си форми и ергономията. Изключителна свежест му придават етническите орнаменти.

Кухнята в стил Арт Деко е истинско бижу.

  • На пода в тази стая може да се положи лъскав лакиран паркет,Апартамент с кухня
  • Стилни мраморни плочки и мозайки ще оформят стените по неповторим начин,
  • Основните цветове тук са: бяло; черно; сиво; бежово,
  • Допълнителен шик придават стилните аксесоари като букети с цветя, лампи, картини и др.,
  • За да се получи всичко точно се използват материали от високо качество.

Какви мебели за кухня са подходящи?

Дизайнерите са на мнение, че масивните мебели са чудесни, което  означава, че кухнята трябва да е голяма. Дървесината е благородна и тя се съчетава добре с материали като хром и кожа.

  • Кухнята в апартамент в стил Арт Деко несъмнено е много функционална поради геометрията и налагащите се овални, полукръгли мебели.
  • Най-често се използва черно-бялата схема, която може да бъде разчупена от ярки и бляскави акценти. Арт-Деко като стил не е отживелица. Някои хора го харесват, но пък други са скептични.  Има широк кръг от фенове. Нека да подчертаем, че той подчертава както богатството на собственика на един дом, така и неговото изтънчено чувство към детайла.

С една дума, ако искате в дома си да имате шик кухня – то стил Арт-Деко  е точно за вас. Винаги може да се обърнете към студио по интериорен дизайн, което ще ви помогне с проект за вашия апартамент с кухня в стил Арт Деко.