Жилището – как да декорираме стените

Как да декорираме стените в жилището си – в статията ще откриете кои са актулните тенденции през тази година

Обикновено на стените в жилището си слагаме картини, гоблени, постери, снимки… Това са традиционни декоративни елементи. Но има и други прекрасни начини да изразите себе си в дома си. Можете да използвате, например на стената, като тапети, любимите си вдъхновяващи цитати, откъси от любими книги….

Така се постига неподправен шик!

жилището

 

Шикът е една от онези думи, които често срещате в света на дизайна. Но тя казва толкова много за един човек.

Независимо дали рисувате, бродирате, илюстрирате или специализирате в друг вид приложно изкуство, то винаги може да покажете своите творения на някоя стена в апартамента си.

 

  • Например, ако дневната ви е в стил бохо, на стената може да закачите ръчно изработени кукли, пачуърк пана, макраме… Така се постига уникално, забавно, интересно внушение.
  • Ако имате хоби, като фотография, музика, кино, това помага да имате специална стена, която разкрива вашите интереси. Така ще имате не само функционална, но стилна стена, която ще бъде акцент в дома в

Ако искате да освежите спалнята си за 2020 година, сложете 3D тапет – ефектът е страхотен.

жилището

 

 

 

 

Това е чудесен начин да вдъхнете нов живот в пространството. Така можете и да прикриете някои несъвършенства на самата стена.

Дори обикновеният фототапет се завръща по безспорен начин. Той вече е един от най-уникалните начини да промените стената в дома си. Но не забравяйте – това означава, че трябва да се лишите от други декоративни елементи на същата стена.

В момента на пазара има огромно разнообразие от 3D и фототапети. Само трябва да изберете този, който пасва на стила в стаята в апартамента. Някои от тях са с по-високо качество и по-тази причина са по-скъпи, но пък са невероятно красиви.

Ако не можете сами да решите как да декорирате стените в дома си, направете консултация със специалисти по интериорен дизайн. Те винаги могат да ви предложат чудесни идеи за жилището ви в това отношение.