нов дом в Русе

Нов дом в Русе – какво огледало Ви трябва?

Вече имате нов дом в Русе и е време да го обзаведете! Освен мебелите, имате нужда и от някои други неща. Защо хората се нуждаят от огледала? Ето един пример – сега си представете, че се събуждате една сутрин, а у дома, неочаквано – нито едно огледало. Да, честно казано, това е огромно неудобство. Винаги имаме нужда от огледало.

Ако сме собственици на нов дом в Русенов дом в РусеОгледалото трябва да отговаря на нашите очаквания. И нещо любопитно – на огледалата от стари времена са преписвани мистични свойства, смята се, че то има способност да предсказва бъдещето. Но от психологическа гледна точка, всичко е много по-лесно.
Виждате отражението си в огледалото и оценявате външния си вид. Това е един от най-простите начини да разберете, че сте ТУК и СЕГА.

Малко история!

Преди столетия огледалото е било истински лукс, който само богатите хора са имали. То е било белег за много пари. Днес всеки може да си купи огледало, но размерът, моделът, декоративният дизайн – всички тези неща зависят както от бюджета, така и от особеностите на новия дом в Русе.

Независимо от стила и обзавеждането, в коридора винаги трябва да има огледало. Дори и в малките апартаменти, където пространството е малко. Просто последен поглед преди да излезете. Огледало в цял ръст е идеална възможност за коридора, ако има достатъчно място за него. Нека да е с дървена рамка в тона на мебелите.

И още къде да сложим огледало?

нов дом в РусеВ спалнята – нека има голям гардероб с огледални врати – така ще има място както за дрехи, така и за увеличаване на визуалното пространство на нашия нов дом в Русе. Огледалото в спалнята за много хора е необходимата част от интериора.

Огледалото за банята трябва да е съобразено с по-малкото пространство. До него се поставят рафтове или мини секции, които могат да съхраняват козметика и четки за зъби. Тук едно красиво огледало с фоново осветление ще изглежда страхотно.

Има специални огледала за баня,които са с хромирани покрития – те са специално проектирани за банята, повърхността им е специална против високата влажност. Нека огледалото в банята да е двустранно, една от страните да е с увеличение, което е много удобно за поставяне на грим, за бръснене и други козметични процедури.

Красиво проектираните, стилизирани огледала са чудесна идея за интериора на нашата всекидневна.  Увеличете визуалното пространство, добавете светлина, създайте своя тенденция в своя нов дом в Русе.