Сиана Недвижими Имоти Русe

 

       Агенция за недвижими имоти Сиана е на пазара на недвижими имоти от 1997 година и член на НСНИ от 1999 година. През    всички тези години многократно сме доказвали, че опита и компетентността в областта на недвижимите имоти са от ключово    значение, както и основна движеща сила в имотния бизнес.

 Зад нас стоят 23 години, през които специалистите ни изработиха реномето на една от най-сериозните фирми на пазара на  имотите в Русе и региона. Във всеки от трите ни офиса, разположени в административния център на град Русе нашите клиенти  могат да получат перфектно професионално обслужване от нашите дългогодишни и опитни служители.

 Освен отличния екип от компетентни брокери, подготвени да отговорят на всеки един въпрос в областта на сделките с имоти,  ние разполагаме с асоциирана група консултанти : икономисти, юристи, архитекти, инженери, геодезисти, строители и други  специалисти, които биват незабавно привличани в интерес на нашите клиенти. Така ние съградихме екип , специализиран в  цялата гама от услуги, свързани с процедурите  по покупко-продажба, наемане или отдаване на недвижими имоти, както и в  областта на консултациите по възможно всички въпроси, които могат да възникнат в процеса на една имотна сделка.

   

Основната дейност на Сиана недвижими имоти Русе

се състои в консултации и посредничество при покупка и продажба на апартаменти, къщи, търговски и промишлени обекти,  магазини, офиси, парцели и складове; наемане и отдаване на имоти; тяхното управление, строителство и ремонт.

 Ние извършваме юридически консултации във връзка с възникващите по време на имотните сделки въпроси, оказваме  съдействие и съветваме клиентите си как да финансират и финализират успешно имотната си сделка. И накрая консултираме клиента за предстоящия му ремонт и довършителни работи на закупения или нает обект.

 

 За нашия сайт

       Сиана недвижими имоти Русе е собственик на професионален сайт, създаден преди почти 15 години, развиван, за да отговори  изцяло на всички нужди на клиентите и позициониран с повече от един резултат на първа страница на Google. Част от екипа ни е  системен администратор, който се грижи ежедневно за поддържане на информацията в сайта, която достига до клиентите, чрез  непрестанното и актуализиране. В резултат на дейността му  www.imotisiana.com, както и мобилната му версия разполагат с голямо разнообразие от актуални  имоти, както за продажба, така и под наем. Търсачката на www.imotisiana.com  дава възможност както за разширено, така и за  по-прецизирано и конкретно търсене на имоти в него, подбор по тип, цена и квартал.

 Нашият сайт дава възможност на клиента да се запознае с характеристиките на всеки имот, преди да избере да го огледа на  живо, включително чрез снимки, видео и VR TOUR вградени в офертите.

 За тези, които не живеят в рамките на града или нямат възможност да извършат физически оглед, ние предлагаме  осъществяване наживо на оглед по Viber, с цел улесяване процеса на търсенето.

 

 Как работим с Продавача

        Консултираме предлагащия клиент по представените от него документи. Ако при консултацията констатираме липсващи  документи, извършваме подготовка и юридическо съдействие за изготвянето им в най – кратки срокове. Извършваме  предварителен оглед на имота, по време на който го заснемаме и правим оценката му.

 Сиана Недвижми Имоти Русе предлага на своите клиенти заснемане на 360 градусова виртуална обиколка на техните имоти. Изготвянето  на виртуалните турове се състои в заснемане на отделни, свързани по между си 360 градусови сферични панорамни снимки с изключително високо качество, които позволяват на клиентите да направят напълно изчерпателен дистанционен оглед на имота, който представлява интерес за тях.

 Нашият екип от специалисти разполага с най-висококачествената техника на пазара за заснимане на сферичните панорамни снимки, съставящи 360 градусовата виртуална обиколка, с цел да постигне виртуална реалност, чрез която клиентите на Сиана Имоти Русе да придобият пълна представа за цялостната визия на имота.

 Виртуалните обиколки са свързани в маршрут панорамни 360 градусови точки в имота. За придвижването между точките се използват интерактивни стрелки или план, посочващ различните заснети помещения.Те са най-близкия до реалността, интерактивен начин за представяне и дистанционен оглед  на имота. Добавят реалистично усещане за атмосферата в самия обект, спестяват време и пари за излишни огледи, като позволяват да се направи предварителен оглед на обекта с висока резолюция и да се прибегне до физически оглед единствено на имоти, които представляват сериозен интерес. Могат да се разгледат през всяко устройство (компютър, телефон, таблет и др.) и по всяко време;

 След подробен анализ на цените на аналогичните имоти определяме оптималната му цена и я съобщаваме на продавача.  Професионалното ни отношение към клиента и детайлното познаване на пазара на недвижими имоти са гаранцията за  последващите отлични резултати.

 

 Работа с Купувача

         Ние имаме индивидуален подход към всеки клиент купувач, като подробното познаване на неговите нужди и изисквания са  основната ни първоначална задача. Извършването на задълбочен анализ на потребностите му дава възможност за най – добър  подбор на подходящи оферти,  които в най – висока степен да отговорят на търсенето. 

 По време на този процес ние информираме подробно купувача за всички предложения на имотния пазар, като  съдействаме за окончателния подбор на конкретни оферти, отговарящи на критериите и финансовите му възможности, на които  да се осъществи оглед.

 Организираме и провеждаме огледи, като по време на тях се стремим, съвместно с купувача, да оптимизираме в  максимална степен неговото търсене.

 Водим преговори за цена, като при тях се стремим да срещнем интересите на двете страни, без някоя от тях да се чувства  ощетена. Интереса на клиента, неговия комфорт и добро самочувствие в процеса на имотната сделка са нашето професионално  верую.

 Съдействаме при необходимост от финансиране, като запознаваме купувача с актуалните условия на кредитиращите  институции. Подготвяме предварителен и / или окончателен договор и изповядването на сделката пред нотариус, избран от  купувача.

 От първоначалното проучване до подписа под последния документ, нашата цел е приятелско отношение, ангажираност на  всеки етап  от сделката и стриктно и неотменно спазване на интереса на клиента. „Сиана недвижими имоти поддържа традицията  и нивото в търговията с недвижими имоти в град Русе. Заповядайте при нас!

 

 

Нашите офиси се намират на адрес:                                  Сиана Имоти Русе - Oфис 1


адрес: Русе, ул."Борисова" №8, ет. 2 /срещу сладкарница "Неделя"/;
Тук ще бъдете посрещнати и консултирани от Силвия Даскалова, Цветомила Димитрова и Лидия Янкова.
телефон за контакти:
+359 892/497 979+359 888/326 376+359 82/877 701;
e-mail:

 

Сиана Имоти Русе - Oфис 2


адрес: Русе, ул."Александровска" №10, ет.2 / над магазин "Queen’s"/.
Тук ще бъдете посрещнати и консултирани от Петър Милков, Благовеста Лачева, Габриела Цветкова и Катя Христова.

телефон за контакти: +359 887/628 565+359 82/877 702;
e-mail:

 

 

Сиана Имоти Русе - Oфис 3


адрес: гр. Русе, ул."Александровска" №68, ет. 2 /вход от ул. Муткурова №2 срещу тотото/.
Тук ще бъдете посрещнати и консултирани от Силвия Тороманова, Росица Николаева, Христо Мирчев и Елена Игнатова.
телефон за контакти: +359 
892/202 402+359 82/877 770;
e-mail:

 

 

 


Невероятно разнообразие от русенски имоти. Обадете се сега за връзка с наш агент и безплатна консултация. Разгледайте желаните и търсени от Вас имоти в Русе днес. При нас ще получите достъпни цени и коректно обслужване. Обадете се сега за нашите предложения за продажба и наеми на недвижими имоти . Нашите консултанти ще Ви насочат към най - атрактивните предложения за имоти в Русе и региона, съобразени с Вашите изисквания.