За Контакти


Прегледайте изгодните оферти и се обадете сега! Нашите брокерите ще Ви насочат към най-атрактивните предложения за имоти в Русе и региона, съобразявайки се с Вашите изисквания! Можете да ни намерите във всеки един от трите офиса:


Сиана Имоти Русе - Oфис 1

адрес: Русе, ул."Борисова" №8, ет. 2 /срещу сладкарница "Неделя"/;

телефон за контакти: +359 892/497 979; +359 888/326 376;

e-mail: siana_comerce@mail.bg; sianacomerce@gmail.com

Сиана Имоти Русе - Oфис 2

адрес: Русе, ул."Александровска" №10, ет.2 / над магазин "Queen’s"/.

телефон за контакти: +359 887/628 565; +359 82/877 707;

e-mail: siana_comerce@mail.bg; sianacomerce@gmail.com

Сиана Имоти Русе - Oфис 3

адрес: гр. Русе, ул."Александровска" №68, ет. 2 /вход от ул. Муткурова №2 срещу тотото/.

телефон за контакти: +359 892/202 402; +359 82/877 770;

e-mail: siana_comerce@mail.bg; sianacomerce@gmail.com


Най-изгодните цени на недвижими имоти в Русе

 Изберете критериите от главното меню горе и ние ще Ви покажем най-изгодните цени за продажба на имоти и най-атрактивните оферти за наеми. Вие имате възможност да публикувате Вашия имот за продажба или отдаване под наем и ние ще се погрижим да намерим за Вас идеалния купувач или наемател, като договорим оптимални условия и за двете страни. Нашите дългогодишни и опитни брокери, специалисти в областта на недвижимите имоти, юристи и асоцииран екип от консултанти: икономисти, архитекти, технически лица и строители ще бъдат привлечени да работят във ваш интерес. Ние ще бъдем с Вас през целият път, който трябва да извървите, за да се сдобиете с мечтания имот: от момента на първото Ви запитване, през подготовка и финализиране на всички документи по сделката, която предстои да направите, до придобиването на собствеността, декларирането на новопридобития имот и довършителните ремонти, които е необходимо да направите.

 Част от имотите, обявени при нас на преференциални цени, не са публикувани в сайта, поради желанието на клиентите за конфиденциалност. Моля, попълнете Формата за Запитване за имот по-горе и ние ще Ви изпратим най-изгодните оферти за продажба или за наем на недвижими имоти. Изборът, който ще направим,ще бъде изцяло съобразен с Вашите изисквания. Ние гарантираме най-изгодните цени на недвижими имоти в Русе и региона, както и професионална преценка, експедитивност, отговорно отношение и приятелско обслужване, съвети и съдействие от началото до края на съвместната ни работа.