Сиана Недвижими Имоти е първата агенция за недвижими имоти в град Русе, която предлага огледи по Viber. Екипът ни  разполага с необходимото оборудване, за да организира за Вас огледи на имоти чрез видео връзка по Viber. Тази иновация ще Ви спести време и пари от пътуването до имотите, които сте харесали и искате да огледате, като същевременно и ще Ви бъде от помощ да изберете най-подходящия имот от разстояние. Огледите по Viber могат и да стеснят търсенето, като Вие можете да изберете да посетите лично единствено имотите, които най-много харесате.

Обикновено огледът по Viber Ви отнема не повече от 10-15 минути, при това без да напускате уюта на дома си или спестявайки ценно време от офиса. През това време нашият брокер ще посети желания имот вместо Вас и ще Ви покаже всички детайли от него, които искате да погледнете отблизо. Вие ще можете да задавате въпроси и да общувате с брокера все едно сте на мястото на огледа. За да можете да разглеждате имоти по Viber, ви трябват едиствено компютър или телефон с интернет връзка, микрофон и инсталиран Viber.

Избери

Моля свържете се с нас, посочете имотите, които сте харесали и си уговорете огледи по Viber. Ние Ви очакваме!

 


Невероятно разнообразие от русенски имоти. Обадете се сега за връзка с наш агент и безплатна консултация. Разгледайте желаните и търсени от Вас имоти в Русе днес. При нас ще получите достъпни цени и коректно обслужване. Обадете се сега за нашите предложения за продажба и наеми на недвижими имоти . Нашите консултанти ще Ви насочат към най - атрактивните предложения за имоти в Русе и региона, съобразени с Вашите изисквания.