Всички Оферти с 360* Виртуална обиколка


  • Сиана Недвижми Имоти Русе предлага на своите клиенти заснемане на 360 градусова виртуална обиколка на техните имоти. Изготвянето  на виртуалните турове се състои в заснемане на отделни, свързани по между си 360 градусови сферични панорамни снимки с изключително високо качество, които позволяват на клиентите да направят напълно изчерпателен дистанционен оглед на имота, който представлява интерес за тях.

  • Нашият екип от специалисти разполага с най-висококачествената техника на пазара за заснимане на сферичните панорамни снимки, съставящи 360 градусовата виртуална обиколка, с цел да постигне виртуална реалност, чрез която клиентите на Сиана Имоти Русе да придобият пълна представа за цялостната визия на имота.

  • Виртуалните обиколки са свързани в маршрут панорамни 360 градусови точки в имота. За придвижването между точките се използват интерактивни стрелки или план, посочващ различните заснети помещения.

  • Те са най-близкия до реалността, интерактивен начин за представяне и дистанционен оглед  на имота. Добавят реалистично усещане за атмосферата в самия обект, спестяват време и пари за излишни огледи, като позволяват да се направи предварителен оглед на обекта с висока резолюция и да се прибегне до физически оглед единствено на имоти, които представляват сериозен интерес. Могат да се разгледат през всяко устройство (компютър, телефон, таблет и др.) и по всяко време;

    Какво е необходимо да направите, за да получите Вашия виртуален тур? Просто направете заявка, като потвърдите желанието си на +359 887 878752 или се свържете с нас на email : sianacomerce@gmail.com. Ние Ви очакваме!